vind rust in jezelf.

Welkom in Het Zenhuys, een ruimte voor jou, om rust te vinden, naar binnen te keren en te ontspannen. Het Zenhuys biedt hiervoor een gevarieerd aanbod van yogalessen tot stembevrijding, klank ceremonies, individuele coaching en holistische massages.

get inspired
“The best way to take care of the future, is to take care of the present moment.”

het zenhuys voor jou

Maak kennis met de verschillende types yoga in Het Zenhuys, waaronder hatha, yin en het meer fysieke slim & shape. Zo kun je en komen voor een moment van bewustwording en voor een goede workout.

Het aanbod van massages in Het Zenhuys varieert van een ontspanningsmassage tot een holistische body & mind ervaring of energetische reiki sessie tot een puur fysieke deep tissue. 


In de Ayurveda staan je eigenheid en constitutie centraal voor een gezond leven. In een consult wordt nauwkeurig naar de fysische & mentale staat van een persoon gekeken en advies gegeven voor ieders persoonlijke constitutie.

Coaching sessies kunnen in Het Zenhuys bij verschillende mensen worden geboekt. Misschien heb jij behoefte aan begeleiding in je persoonlijke groei of helingsproces, we helpen je graag bij de zoektocht naar wat bij je past.

Tijdens de workshops & evenementen kun jij kennis maken met een nieuwe vaardigheid in zelf-zorg, muziek, edelstenen, gezondheid en veel meer.

 

ZEN Cadeaus

In ons winkelgedeelte vind je producten die passen bij een Zen levensstijl. Van sojawax kaarsen voor een bewust moment, tot edelsteen armbandjes en yoga attributen. Kom jij een keer kijken of geef jij jouw bestelling door?

Petra & Sophie

een oase van rust voor iedereen

Het idee om Het Zenhuys te beginnen kwam uit de wens om alles samen te brengen dat gericht is op een meer ‘zen’ leven. In plaats van door alle druktes vergeten stil te staan bij wat we hebben, bieden wij een ruimte om te verbinden, te voelen, te ervaren, en vooral gewoon te zijn.