massage

Je kunt een massage boeken voor verschillende redenen: om tot rust te komen, je spieren van spanning te verlossen, bewuster te worden of om helemaal te ontspannen tijdens jouw nodige me-time.  In Het Zenhuys wordt de passende massagevorm op jou en eventueel je partner als je samen komt voor de massage, afgestemd. Maak kennis en ontdek wat een massage sessie voor jouw lichaam en geest kan doen.

Als je in deze tijd het liefst in je eigen huis blijft, is het mogelijk dat de masseuse naar jou komt, neem bij interesse contact op. Dan zullen de de extra kosten en mogelijkheden besproken worden.

zenzophie

Niet een massage ontvangen maar leren masseren op holistische manier?

Dame la mano biedt workshop duomassage aan, zie voor meer info de agenda of neem contact op!

Deze massage is zowel ontspannend als verdiepend. Je kunt het zien als een moment voor jezelf of met een thema komen, dit kan iets zijn waar je meer aandacht voor wilt in je leven. Door de combinatie van een begeleidde meditatie en het voelen van de aanraking wordt je je bewust van je lichaam én mind, wat helpt om meer en meer los te kunnen laten.

Dit is een massage die de aankomende moeder in de zijlig ontvangt om zich voor een moment verlicht en helemaal comfortabel te voelen Deze massage is ontspannend voor de moeder en voor het ongeboren kindje tegelijkertijd. Zwangerschaps massage is mogelijk vanaf de 14e week.

De ontspanningsmassage bestaat uit lange, zachtere strijkingen waardoor je even helemaal niks hoeft, alleen met jezelf zijn, weg van alles. Dit moment is een ultiem self-care ritual voor als je het druk hebt en net iets te weinig aan jezelf toekomt.

Een deep tissue massage gaat dieper in op de spierweefsels en behandelt spanning en knopen die klachten kunnen geven. De techniek die wordt gebruikt is een mix van triggerpoint therapie, accupressure en bindweefsel massage met daarna nog een gedeelte verdiende ontspanning.

Hamsa yoga & massage

Een massage waarbij 9 therapeutische oliën aangebracht worden door vita-flex techniek onder de voeten en vedertechniek op de rug vervolgd door een rugmassage en warmtecompres. Deze massage kan zorgen voor een diepe ontspanning en is een weldaad voor de rug. Kan bevorderend werken bij algemene rugklachten, scoliose, slechte weerstand e.d.

Een massage waarbij je even helemaal niets moet, alleen ademen en ontvangen. Een rustige massage waarbij spieren en lichaam op een vriendelijke manier ontspannen, helemaal afgestemd op jou als persoon, met een diepe ontspanning als resultaat . Deze massage is ook geschikt tijdens de zwangerschap (vanaf 13 weken)

Een massage die gericht is op de hersenen en zenuwen. Door middel van een Aericular Probe (glazen staafje) worden 6 therapeutische oliën aangebracht aan de bovenkant van de wervelkolom en aan de schedelrand, die hersenen en zenuwen als het ware voeden. Deze massage kan geestelijke rust geven en lichamelijke functies stimuleren. Kan bevorderend werken bij Parkinson, ADHD, ADD, trauma e.d.

Greet coach

Een massage waarbij je even helemaal niets moet, alleen ademenen en ontvangen. Een zachte en rustige massage waarbij spieren en lichaam op een vriendelijke manier ontspanen, waardoor je mentaal ook ontspant.
 

 

Een massage waarbij 9 therapeutische oliën aangebracht worden door vita-flex techniek onder de voeten en vedertechniek op de rug vervolgd door een rugmassage en warmtecompres. Deze massage kan zorgen voor een diepe ontspanning en is een weldaad voor de rug. Kan bevorderend werken bij algemene rugklachten, scoliose, slechte weerstand e.d.

In een sessie Holistic Pulsing wordt het lichaam van de client bovenop de kleding ritmisch bewogen. Door deze zachte vorm van beweging nodigt Greet je uit te ontspannen en laten we alles weer stromen, zowel mentaal als spanningen fysiek.

eline thomaes

Beschikbaar op woensdagmiddagen/-avonden.

In deze 90 minuten met meditatie, cupping therapie moving cupping, vuur cupping, adem-werk, energetische release, buccal massage, psoas release, bindweefsel release en ooracupunctuur. Uiteraard áltijd ik overleg van waar jij behoefte aan hebt!

Ook wordt er aandacht besteedt aan de voeding, want als orthomoleculair therapeut (KPNI) ik ook dat ontzettend belangrijk! Hormoon balans, darm en spijsvertering, voeding en allerlei andere factoren kunnen altijd worden meegenomen. 

Een totaal benadering, waarin je fysieke lichaam, (onverwerkte) emoties en je energetische gezondheid aan bod komen. 

feel your power

dance, barefoot, girl

Alleen beschikbaar op woensdagmiddagen.

Deze voetmassage is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

De gebruikte techniek zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam . Na de massage vertel ik iets over jouw tenen.  

Tenen lezen is een karakteranalyse.  Aan de hand van de stand, de vorm en de nagels geef ik je meer inzicht in je karakter, je persoonlijkheid en gedrag.

 

Aan de hand van een workshop geef ik eerst uitleg over de verschillende vormen en standen met bijhorende betekenis.

Daarna gaan we samen aan de slag om elkaars tenen te lezen. Super boeiend om te doen en zeer verrassend wat je allemaal van tenen kan leren

Je gaat naar huis met boordevol nieuwe kennis over jezelf en hoe je deze kan toepassen bij de ander.


self-care time