Meditatie & Mindfulness

In Het Zenhuys worden ook losse mediatie lessen aangeboden en de  8 weekse Mindfulness cursus. Het leren mediteren tijdens de les en het observeren en loslaten dat je leert tijdens de cursus, kan helpen om bewuster in het leven te staan. Probeer het uit met Nicole van In2life.

Er zullen kennismakingssessies zijn waar je meer kunt leren over de cursus, voor interesse en inschrijving neem contact op. Losse meditaties kunnen worden geboekt online.

in2life training & coaching

Dit is de officiële, wetenschappelijk bewezen en wereldwijd bekende mindfulness 8-weekse  (MBSR/MBCT) training. In deze 8 sessies van 2,5 uur leer jij om bewuster en met meer aandacht in het leven te staan. Hierdoor leer je tevens om meer te genieten. De mindfulness geeft je meer inzichten (in jezelf en in het leven) en brengt meer rust in body en mind. Heel goed voor mensen met
pieker- stress- en burnout-klachten. Maar eigenlijk voor iedereen die
anders/beter wil omgaan met zijn leven.

De volgende mindfulness training zal vanaf 9 november plaatsvinden.

Zin om af en toe even te ontsnappen aan de drukte van alle dag? Even wat
meer tijd aan jezelf besteden om tot rust te komen? Dan zijn deze meditatie-sessies de perfecte manier om rust en ruimte in jezelf te bewerkstelligen. Gewoon even wat aandacht voor jezelf!

In deze Kennismakings-sessie van anderhalf uur maak je kennis met Mindfulness: de achtergrond en positieve effecten ervan. Ook ervaar je wat het eventueel voor jou kan betekenen en doen we gezamenlijk een meditatie-beoefening. Nicole vertelt je ook meer over de gehele Mindfulness MBCT/MBSR 8-weken training. De volgende sessie is op woensdag 2 november 19:00 2022.

learn2meditate

Leren mediteren, je beoefening weer oppakken of verdiepen? Dit doe je in de cursus learn2meditate. In 4 sessies (aankomende cursus is vanaf 5 oktober 2022) ga je aan de slag met verschillende soorten begeleide meditaties en krijg je er ook 4 mee naar huis om mee te oefenen. Zo werk je en in Het Zenhuys en thuis aan meer rust en verbinding in jezelf.

turn inwards