Terugbetaal- en retourneringsbeleid

This is a sample page.

Het Zenhuys winkel

Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u het product eenvoudig retourneren via een DPD Pickup parcelshop in je buurt (ongebruikte staat en in originele verpakking). Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden dus stuur niet onnodig pakjes terug. 

De kostprijs is afhankelijk van jouw pakket dat via ieder postbureau kan worden terug verstuurd naar Het Zenhuys. Om kosten te besparen is het ook mogelijk een bezoek in te plannen aan Het Zenhuys en het via deze weg te retourneren. Bij ontvangst van je retour kan je een ander item kiezen of sturen we je een gift card. Deze blijft 1 jaar geldig. 

Gepersonaliseerde producten of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Na levering heb je 14 dagen de tijd om je items terug te sturen naar ons.

We vragen je vriendelijk om je retour eerst te melden via de mail en wel naar info@hetzenhuys.nl. Stuur de email onder vermelding van je naam, productnaam en reden voor retour, dan nemen wij zsm contact op met verdere details.

    Producten kunnen niet worden geretourneerd indien deze al zijn gebruikt (uit de verpakking, met gebruikssporen of zonder kaartje); of in de gevallen dat het om hygienisch gevoelige producten gaat zoals oorbellen.

    toch hulp nodig?

    Neem contact op met ons via info@hetzenhuys.nl