workshops en events

Hier vind je de agenda van het Zenhuys met alle opkomende workshops en evenementen. Maak kennis met een mooie techniek om meer rust te vinden in je leven, je yoga te verbeteren of kennis te verdiepen tijdens onze workshops. Of geef je op voor een evenement en geniet van een avond klank, of een middag creatief zijn met gezonde drankjes en fijne gesprekken met gelijkgestemden. 

Klik op de knop of neem contact op om je in te schrijven.

4

zingen met je ziel

Op deze intieme middag gaat het om klank en niet alleen horen maar voelen ervan. Er zullen diepgaande Nederlandse nummers worden gezongen door kunstenares en zangeres Karin de Kock. Je bent welkom om stil te genieten of mee te doen en zo te ondervinden wat zang voor jou kan doen. Meer informatie volgt binnenkort op social media.

€10,00 (ook met strippenkaart)

datum wordt nader bepaald

baby, hands, fingers

babymassage workshop

Op deze vier avonden leer jij als papa of mama hoe je je kindje fijn kunt masseren. Babymassage doelt erop baby's te laten ontspannen door verschillende zachte technieken, met water en gezonde olies. Meer weten of leren neem contact op met Het Zenhuys!

€110,00 

26 januari, 9, 16 & 23 februari 19:00-20:30

incense, smoke, love

Visualizeer en realiseer jouw 2022

Hoe wil je dat je nieuwe jaar eruit ziet? Wat zijn je diepe wensen voor 2022? En hoe ga je daar gehoor aan geven? In deze workshop starten we met een geleide meditatie waarin je contact gaat maken met je verbeeldingskracht. Na de meditatie ga je de ervaring tastbaar maken. Dit ga je doen door het maken van één of meer Vision Cards, dit is een kleinere versie van een Vision board. Op het moment dat je helder hebt wat je wensen voor 2022 zijn, en je maakt dit tastbaar, dan is het makkelijker om het ook daadwerkelijk de wereld in te zetten.

Gegeven door Karin Suarez van Inspiratie Coaching.
€50,-
30 Januari 12:30-17:00

retreat

HSP info avond

Op deze avond zullen we hoogsensitiviteit exploreren. Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief persoon, maar vooral, hoe ga je om met de vele prikkels die op je af komen. Veel hoogsensitieve personen kunnen beamen dat het heel belangrijk is om te weten hoe en waaraan je je weer kunt opladen om niet te overprikkeld te raken of leeg te lopen, op deze avond zullen we kijken wat het beste bij JOU past.

€10,-
2 Februari in de avond

buddha, statue, buddhism

Zelfcompassie workshop

In deze drie uur durende workshop leer je vriendelijker voor jezelf te zijn. Je kunt jezelf niet accepteren als je iemand anders wilt worden dan wie je nu bent. Je kunt jezelf niet accepteren als je beter wilt worden dan hoe je nu bent. Kun je daarom jezelf het geschenk geven dat je niet meer hoeft te beantwoorden aan al je vooropgestelde ideeen? Zelfcompassie is dezelfde vriendelijkheid aan jezelf geven als die je aan anderen geeft.

Gegeven door Nicole van In2life Coaching & Training
€75,-
4 Februari in de middag

21

klank reis

In een klankreis of ook wel sounds healing, wordt je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van klankschalen en andere oosterse instrumenten. Dit kan bepaalde emoties in jou losmaken of juist diep ontspannend werken. Op deze avond zal Sophie je begeleiden in een meditatie terwijl Brigitte haar verschillende drums, klankschalen en andere diepgaande instrumenten laat klinken.

11 Februari

19:00-20:30
€22,-

Workshop Massage & bewuste aanraking

In twee en een half uur leer je de beginselen van een holistische massage. Allereerst gaat dit over bewuste aanraking en aandacht in je handen. Daarna zul je leren over een paar basis strijkingen op de benen en rug van de partner/vriend/familielid die je meeneemt. Geniet samen in intieme sfeer tijdens deze workshop die zo'n 2 en een half uur duurt en gegeven wordt door Sophie.

datum te bepalen
€45,- p.p.

images

verwendag beter ontspannen en slapen

Het kan zomaar een begin zijn naar maximale vitaliteit en productiviteit in 2022. In deze 3-uur durende workshop informeren Sandra (van Langs de Linie), Nicole (van In2life coaching & training) en Natali jou en laten zij jou ervaren hoe je het best kunt leren ontspannen, je slaap-saboterende gedachten tot rust kunt brengen en zo ook beter zult slapen. Na afloop bepaal jij zelf of een volledige training bij Nicole of Sandra of een Reiki of Holistic Pulsing jou hier verder in kan helpen. Deelnemers van deze workshop komen hiervoor voor een mooie korting in aanmerking!

€65,-

18 Februari in de middag

field, morning, sunrise

Meer energie in 7 dagen

Om blijvend meer energie te krijgen en te behouden is het belangrijk om een energie verhogende mindset te hebben. Je mindset is de sleutel van het slagen van al je inspanningen.  Hoe jij denkt en voelt met betrekking tot een bepaald onderwerp, je energie, is minstens zo belangrijk als hoe je dat bereikt met de juiste voeding en beweging. Je krijgt in deze 90 minuten durende interactieve bijeenkomst een overzicht van 3 kernpunten voor meer energie in 7 dagen op het gebied van voeding, beweging en mindset.

Gegeven door Sandra van Langs de Linie, Leefstijl en Vitaliteitscoaching

4 maart 11:15-12:45  & 17 maart  18:30-20:00
€25,-

Long-COVID pakket

Last van long-COVID? Dit kan langdurige vermoeidheid, pijn en lusteloosheid betekenen. Hiervoor wordt een aangepast yogales gegeven en een meditatie gericht op jouw klachten, en een verbeterde omgang ervan. Deze sessies zullen na elkaar op rustig tempo plaatsvinden op 14 juli. De massage die ook in dit pakket zit, zal worden afgestemd op jou en focussen op een verdiepte ademhaling, de afspraak hiervoor kan apart worden gemaakt. Daarbij ontvang je opgenomen meditaties om thuis mee te oefenen en een verrassing product dat zal helpen met je herstel en self-care thuis.

€99,-

De datum wordt bij genoeg aanmeldingen bepaald

explore

ontdek, beleef, leer.