workshops & events

woensdag 21 februari 19.00 - 21.30

ademcirkel

Tijdens deze ademcirkel ga je Bewust (Verbonden) Ademen. Door een bepaalde manier van ademen komen we bij delen van je lichaam waar mogelijk emoties en spanningen liggen opgeslagen. Door hier doorheen te ademen kan je deze aandacht geven, doorvoelen en ze loslaten. Hierdoor ga je meer ontspanning en meer contact met je lichaam ervaren. Je wordt liefdevol begeleid, gebruikmakend van drukpunten, woorden en muziek.

met Geesje Maas
€55,-

vrijdag 23 februari 19:00-22:00

volgende sessies 15 maart, 26 april, 24 mei

familie opstelling

Wil jij patronen doorbreken en meer ruimte innemen? Tijdens een familie opstelling start je een persoonlijke reis en krijg je een ruimtelijke uitbeelding van de familie waar je deel van uit maakt. Zo kun je inzichten winnen over hoe de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen in het betreffende systeem zijn en van daaruit bewust kiezen welke rol je wilt gaat innemen.

met Katrien Messens
Als vraagsteller €125 en representant €25

zondag 25 februari 10:30-11:30

surya soul

Laat je ziel dansen en je lichaam volgen! In deze dans beginnen we met het schudden van ons lichaam en gaan we over in een overvloedige dans van schudden en stromen! Voel wat er in jou of in de groep leeft en dans, druk jezelf uit, van binnenuit. Dance of spirit is een wilde en vrije dans, maar ook rustgevend en vredesbrengend. Verbindend en grondend. Vol gelukzaligheid en puurheid. Wees welkom!

met Eva
€11,-

zaterdag 2 maart 15.00 - 18.00

volgende sessies 16 maart, 6 april

Kundalini NRGY sessie

Een Kundalini NRGY Awakening is een energetische sessie, waarin je je opnieuw verbindt met jouw essentie. Het deel in jou wat er altijd is, was en zal zijn, jouw pure levensenergie mag gaan ontwaken. Als deze energie weer vrijuit gaat stromen wordt je stap voor stap bevrijd van de laagjes die je in je leven hebt opgebouwd en de verbinding met je ware zelf herstelt. Door middel van aanraking op punten op het lichaam en het werken in jouw energieveld breng ik bewustzijn waar het nodig is en wordt jouw levensenergie uitgenodigd om weer vrij te gaan stromen.

met Evianne van luz de lunera
€77,-

woensdag 6 maart 19.00 - 20.30

theater workshop

Vang aan met een gerust hart om je unieke eigen onbegrensd zijn te beleven, leven en uitleven waar persoonlijke groei in ontvangen resoneert met geven. Hoe gaan we te werk?
- Warming-up om in je lijf te komen. Groepsvorming: jezelf én de ander leren kennen.
- Spel en oefeningen om improvisatievaardigheden te oefenen: zoals o.a. ‘samenwerken’, ‘durven falen’, ‘accepteren-blokkeren’.
- Toewerken naar en het leren van de basis spelvormen. Je vrij voelen in je spel alsof de tijd stilstaat. Maar ben je je ook bewust van wat je doet?
- Jezelf presenteren en kijken naar de ander. Gedrenkt in humor en heel veel (spel)plezier!
In de workshops kun je knallen en los gaan met in jouw focus te blijven, met ritmespel, circustheaterkunsten, mime corporel, equilibre, jongleren en presentatie.

met Robelino Maas
€7,50 voor low-budget €10,- voor ruim-budget

donderdag 7 maart 19.00 - 22.00

verbindingsavond

Bij deze verbindingsavond in het Zenhuys in Hulst gaan we ons verbinden met onszelf, de anderen die aanwezig zijn, de aarde, het universum, maar ook of we ons kunnen verbinden met bijvoorbeeld voorwerpen. Wat is verbinding eigenlijk en welke rol speelt energie daarin. De energie die een wezenlijk onderdeel is van ons bestaan gaan we voelen. Door middel van bepaalde oefeningen gaan we verbindingen ervaren. Verder mag het verloop van de avond ook zijn eigen weg vinden. Een stukje muziek zal zeker aanwezig zijn.

Neem pantoffels of extra warme sokken mee, eventueel een lekker dekentje zodat je je heerlijk op je gemak voelt. Voor thee/water en iets lekkers wordt gezorgd
.

met Tiny Strijdonk
€25,-

zaterdag 9 maart 14.00 - 17.00

ecstatic dance met cacao

We beginnen de middag met een kleine cacao ceremonie om te verbinden met ons lichaam. Daarna nemen de cacao, dans en muziek je mee in een trans. Ecstatic Dance is een vorm van zelfexpressie. Bevrijding. Meditatieve dans. Je mag helemaal dansen zoals jij dat wilt, zoals jij dat voelt. Laat de schaamte van je afzakken en ontmoet je authentieke ik. Het hoeft er niet mooi uit te zien, want het is helemaal voor jezelf. Je hoeft even met niets anders bezig te zijn dan in het moment zijn, de muziek te voelen en je laten leiden door je lichaam.

met Leslie
€18,50 low-budget €22,50 normal-budget

zondag 10 maart 16.00 - 17.30

inner child

Tijdens deze workshop gaan we, via de NEI methode van dr. Roy Martina, in op onze innerlijke kind blokkades. Binnen een klein groepje komt iedereen aan de beurt om deze blokkade(s) bij zichzelf op te laten sporen. En krijg je oefeningen mee naar huis om ze te integreren. Zodat je er in de dagelijkse praktijk geen last meer van hebt.

met Sandra van
Van Damme Coaching en Counselling
€35,-

woensdag 13 maart 19.45 - 20.45

volgende sessies woensdag 27 maart

Sound & Silence

We beginnen de avond met een speciaal afgestemde meditatie. Een moment van stilte, waarin ik je met mijn stem mee neem naar jouw binnenwereld. Je komt tot rust, kan de hectiek van de dag van je af laten glijden en krijgt als bonus misschien nog bijzondere inzichten. Na de meditatie mag je lekker gaan liggen en je mee laten voeren door de prachtige klanken van klankschalen en andere bijzondere instrumenten. Klank is helend en verbindend en bereikt jouw diepere lagen. Wat los mag komen, wordt door de vibraties los getrild. Je hoeft helemaal niets. Alleen maar ervaren, ondergaan en los laten.

zaterdag 16 maart 13.00 - 17.00

Masseren met Energie

In deze workshop hoe en met welke energie je kunt masseren en op wat voor punten in het lichaam. Er zijn 12 hoofdmeridianen in je lichaam, met ieder vele meridiaan punten, door deze “Key-energie” punten te masseren met energie kan er voorkomen worden dat er blokkades ontstaan of bij reeds opgetreden blokkades kan je deze gaan openen zodat de energie weer vrijelijk kan gaan stromen. Je gaat oefenen in tweetallen zodat je met de aangeleerde EM eventueel een kennis , familielid of ander zou kunnen helpen. Deze technieken kan je ook bij jezelf uitvoeren, wat ook in de workshop wordt geleerd. Tijdens de massage blijven de kleren aan, en de EM zal zittend en/of staand uitgevoerd worden door de energie-masseur, de ontvangende partij zal de massage zittend ondergaan.

zondag 17 maart 10.00 - 12.30

cacao ceremonie

Cacao werd al vroeg gebruikt als een ‘hartmedicijn’ door de Maya’s in Zuid-Amerika. Het staat bekend als zacht, vrouwelijk, liefdevol en stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en je omgeving. Tijdens de ceremonie stappen we als het ware uit het hoofd en in ons gevoel en intuïtie.

zaterdag 23 maart 13:00 - 16.00

Vision Board workshop

Welke dromen en verlangens wil jij laten groeien en bloeien dit voorjaar? De workshop nodigt je uit hierover zelfinzichten op te doen. In de workshop word je allereerst begeleid in een bodyscan/visualisatie en nlp oefening om je eigen dromen en verlangens in kaart te brengen. Daarna ga je aan de slag met het maken van jouw eigen visionboard. Zo kan je jouw verlangens, dromen, doelen en andere dingen waar jij blij van wordt, zichtbaar maken. Zo gaan deze voor jou meer leven!

woensdag 01 mei 20:00 - 21.30

Chakra Balancing

Aan het begin van deze workshop krijg je uitleg over onze 7 hoofdchakra's en hun werking. Daarna komt een ieder, die dat wilt, aan de beurt om verstoringen op die chakra's op te laten sporen. Dit gebeurt met de O-ringtest van dr. Roy Martina. Je krijgt daarna specifieke, persoonlijke oefeningen mee naar huis waarmee je die blokkades kunt integreren in je systeem. Er wordt gewerkt binnen een klein groepje.

met Sandra van
Van Damme Coaching en Counselling
€35,-

vrijdag 17 mei 20:00 - 21.30

Emotioneel Evenwicht

In deze workshop wordt er gewerkt met informatie en praktijkoefeningen gebaseerd op de methode van dr. Roy Martina die ingaat op onbewuste blokkades en emoties. Emotioneel Evenwicht (EE) is gebaseerd op de Chinese geneeskunde (meridiaanbanen), waardoor op korte termijn een betere doorstroming van energie, minder stress, meer rust en betere slaap kan worden ervaren. De workshop wordt in een kleine groep gegeven en er is een korte pauze met thee en iets lekkers, na afloop krijg je materiaal mee naar huis om verder aan de slag te kunnen gaan..

met Sandra van
Van Damme Coaching en Counselling
€35,-