workshops & events

Woensdag 20 september 10:00-11:30

Workshop verbindende communicatie

Gebaseerd op de Geweldloze Communicatie van onder meer de psycholoog Marshall Rosenberg. Wil jij - meer in verbinding staan met jezelf en anderen - je ook zo kunnen uitdrukken - met respect voor de ander en jezelf - binnen jouw authenticiteit - je duidelijker kunnen uitdrukken, ook gevoelsmatig? Tijdens deze workshop krijg je hierover informatie aangereikt en wordt er uitleg gegeven over het actie-reactie patroon binnen onze communicatie. We oefenen ook met elkaar zodat het communiceren in de praktijk makkelijker en bewuster zal verlopen.

met Sandra van Damme
Van Damme Coaching & Counselling
€35,- (met 7,- korting in combinatie met een andere workshop van haar)

donderdag 21 september 9:00-10:00

Mindvolle Wandeling

Ook wandelen kan op een mindvolle manier, bewust van je eigen ademhaling en de natuur om je heen. Je wordt uitgenodigd dit te ervaren tijdens de mindful wandeling, speciaal op donderdag de 21 om het begin van de herfst te vieren. In gesprek, stilte én afwisselend meditatieve aandacht zul je worden begeleid op een mooie wandeling.

met Petra van Aniche Coaching €10,-

vrijdag 22 september 19:30-21:00

klank sessie

In deze klanksessie word je begeleid in diepe ontspanning. De verschillende instrumenten kunnen verschillende emoties oproepen of gevoelens aanwakkeren. Aan jou de uitnodiging om te liggen en te ontvangen. Daarom vragen we je comfortabel te kleden om in alle rust de oa kristallen bowls, tibetan bowls, regenstick, wind drum en meer te ervaren.

met Brigitte
Heart to Heart Soul to Soul
€25,-

zaterdag 23 september 10:00-11:30

dynamic osho meditatie

De Osho Dynamic Meditatie is intens, krachtig en nodigt uit om uit je comfortzone te stappen. Het is een actieve meditatie waarbij emoties worden losgelaten, diepgewortelde patronen worden doorbroken, en je tot bevrijding komt. Ga jij deze kans voor transformatie aan?

met Leslie
Heal from the Heart
€25,-

zaterdag 7 oktober 10:00-12:00

Mindful Eten en (On)Kruidwandeling

Vanuit een gedeelde passie voor gezondheid en duurzaamheid wordt deze ochtend georganiseerd door Dorthy en Kylie. Kylie is een gezondheidsdeskundige met een holistische visie, waarbij het onmisbaar is om in contact te staan met je zintuigen en emoties. Kylie neemt je mee in een introductie in mindful eten, waarbij we natuurlijk ook zullen oefenen. Dorthy is een creatieveling die overal waarde in ziet en praktisch mee aan de slag gaat, zo ook met (on)kruid. Tevens heeft zij een opleiding gevolgd in Ayurvedische voedingsleer. Zij zal van diverse kruiden vertellen hoe zij toepasbaar zijn in huis-tuin-keuken setting. Als het weer het toelaat, gaan we voor het kruidengedeelte naar buiten toe.

met Kylie Totté en Dorthy Alefs
€20,- (inclusief thee en lekkers)

zondag 8 oktober 10:00-11:30

intro reis door de aura en chakra's

Ga je mee op Reis door de aura en de chakra's ? Op zondagochtend 8 oktober vertelt Marijke van de Reizende Reader tijdens een introductie ochtend over de reeks workshops waarbij je met je intuitie op reis gaat. Deze ochtend begint met een meditatie om aan te komen in het hier en nu. Daarna zul je met elkaar kennis maken en volgt meer informatie over de reeks workshops die volgen. Zo krijg je een idee wat het jou kan brengen.
In de maanden die volgen komt eerst de aura en daarna de 7 hoofdchakra's aan bod.

Als je besloten hebt mee te gaan met `reis door de Aura en Chakra's geeft Marijke je een aurareading kado.

met Marijke van de Reizende Reader
€10,- (inclusief thee en lekkers)

Zaterdag 8 oktober 14:00-19:00

Kundalini NRGY sessie

Een Kundalini NRGY Awakening is een energetische sessie, waarin je je opnieuw verbindt met jouw essentie. Je levensenergie stroomt altijd, maar het drukke leven van alle dag en allerlei gebeurtenissen die je in je leven meemaakt kunnen ervoor zorgen dat deze stroom stagneert of blokkeert. Door middel van aanraking op punten op het lichaam en het werken in jouw energieveld breng ik bewustzijn waar het nodig is

met Evianne van Luz dela Lunera

woensdag 11 oktober 10:00-11:30

Workshop rouw & verlies

Tijdens deze workshop wordt er ingegaan op de verschillende stadia van rouw. Hoelang elk stadium duurt is voor een ieder verschillend. Iedereen krijgt met verlies- en rouwprocessen te maken. We delen en helen met elkaar. Koester je in deze warmte van empathie en (h)erkenning!

met Sandra van Damme
Van Damme Coaching & Counselling
€35,- (met 7,- korting in combinatie met een andere workshop van haar)

woensdag 11 oktober

volgende data 15 nov 13 dec 12 juli 19:00-22:00

Ademcirkel

Deze avond gaan we bewust verbonden ademen, in en uitademen zonder pauzes. We ademen door oude pijnen en emoties heen, zodat ze kunnen vrijkomen en niet langer vast zitten in je lijf en je meer ontspanning kan ervaren. Je wordt liefdevol begeleid, gebruikmakend van drukpunten, woorden en muziek. Je hoeft geen ervaring te hebben. We starten met een korte kennismaking en een heerlijke kop thee en sluiten ook weer af met thee en een snack.

met Geesje Maas voor max. 5 personen
€65,-

vrijdag 20 oktober 20:00-21:15

osho kundalini meditatie

De Osho Kundalini Meditatie is een actieve vorm van meditatie. De meditatie bestaat uit 4 fases die er eerst voor zorgen dat blokkades vrijkomen en transformeren in levensenergie en vervolgens dat je tot verstilling komt. Uit je hoofd, in je lichaam. De meditatie is bedoeld om aan het einde van de dag alle onrust en spanning lekker van je af te schudden en te dansen. Dit gebeurt vanuit een observerende rol, zonder enige judgement. Inclusief een kopje thee en gezonde snack nadien.

met Leslie
Heal from the Heart
€17,50,- (repeaters 2,50 korting)

vrijdag 27 oktober 19.00 - 22.00

volgende datum 24 nov

familie opstelling

Wil jij patronen doorbreken en meer ruimte innemen? Tijdens een familie opstelling start je een persoonlijke reis en krijg je een ruimtelijke uitbeelding van de familie waar je deel van uit maakt. Zo kun je inzichten winnen over hoe de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen in het betreffende systeem zijn en van daaruit bewust kiezen welke rol je wilt gaat innemen. Als vraagsteller krijg je de ruimte om een vraag of thema te onderzoeken. De representant laat zich leiden door de vraag van de vraagsteller en ervaart het effect van de familie opstelling.

met Katrien Messens
Vraagsteller €125,- Representant €25,-