aanbod

lessen & sessies

Wees welkom in het Zenhuys voor verschillende yogalessen zoals de Yin om meer tot rust te komen of de Hatha lessen om je lichaam en geest te versterken. Ook is er privé-yoga voor een tot twee personen waarin de oefeningen op jou worden afgestemd. 

Je kunt jezelf ook laten verwennen tijdens een massage sessie voor de ultieme ontspanning of juist voor de nodige verdieping met een holistische massage of om lichamelijke klachten te verhelpen met een deep tissue sessie. Deze kan worden geboekt voor jezelf of als duo met iemand anders in Het Zenhuys of bij je thuis! 

Ook via Reiki kun je leren dieper te ontspannen en daarnaast bewust te worden van je eigen energie. Lees meer over de verschillende opties onder aanbod. Boeken kan via de knop of door contact met ons op te nemen. 

zen pakketten met korting

We geloven dat het aanbod in Het Zenhuys elkaar versterkt. Daarom bieden wij jou pakketten aan die de verschillende Zen onderdelen combineren. Alle pakketten worden aangeboden met een mooie korting (een pakket is €125,-) zodat jij dit aan jezelf of een ander kunt geven.

Na het boeken van een pakket, nemen wij contact op om de sessies in te plannen.

Dit pakket is voor jou om dichterbij jezelf te komen. Je ware kern weg van moeten, doen en denken maar van voelen, geluk en ontspanning. Je leert jezelf binnen kennen via de volgende activiteiten:

Dit pakket is voor jou als je toe bent aan diepgaande ontspanning. Na een heftige periode of veel drukte, kan deze combinatie jou de moeilijk te bereiken ontspanning bieden door:

Dit pakket is voor jou om je body & mind weer in verbinding te brengen en zo je hart te openen voor heling van binnenuit. Je gaat de diepte in qua geur, aanraking en ademhaling door:

get to know yourself