yoga

Yoga kan vanalles betekenen, meer kracht, flexibiliteit, stabiliteit, ontspanning of juist verdieping. Maak kennis met de verschillende typen yoga  in passende sfeer in het Zenhuys. De lessen worden in kleine groepen (max 10) gegeven en ook privé lessen (1-2 personen) zijn mogelijk.

Voor de groepslessen vragen we je vooraf te reserveren via het contactformulier, dit kan door te boeken bij de docenten. Ook geldt om al zoveel mogelijk in je Yoga-outfit te komen en ook een eigen matje mee te nemen, zo houden we het een schone, fijne en veilige ruimte.

HUIDIGE YOGA AANBOD:

Breath of Yoga

MAANDAGAVONDEN 19:30-21:00

HATHA YOGA

Binnenkort

ASTANGA YOGA

eenmaandelijks
eerstvolgende keer
zaterdag 15 jan 9:00

HIERONDER VIND JE MEER INFO OVER DE LESSEN:

Brigitte

In mijn lessen wil ik meer bewustzijn creëeren, waardoor er een ruimte ontstaat waar innerlijke groei mogelijk is. De Breath of Yoga bestaat uit rustige asana’s in een flow met de focus op jouw ademhaling. Deze combinatie is gericht op het terug verbinden met jezelf. Dit doe ik door mensen bewust te laten worden van hun ademhaling en die te optimaliseren, om een stuk energieker, meer ontspannen en meer in contact met jezelf in het leven te staan.

astanga yoga

Astanga betekent het achtvoudige pad, in deze vorm van Yoga hebben we dus aandacht voor verschillende aspecten. Dit zijn voornamelijk, de ademhaling, en de fysieke maar ook mentale dimensie.

In tegendeel tot de hatha die vaak uit losstaande poses bestaat, is de Astanga serie een flow, asanas volgen elkaar op.

In deze les zul je worden begeleid in de zonnegroet, maar ook zullen er verschillende technieken van pranayama en kriya’s (reinigende ademhalingsoefeningen) worden behandeld.

 

HAMSA YOga

tijdelijk geen les

Een heerlijk rustige vorm van yoga gericht op het bindweefsel, pezen en gewrichten. De houdingen tijdens deze les worden wat langer aangehouden, 3 tot 5 minuten. Dat lijkt lang, maar ik begeleid je door deze houdingen heen, waardoor je met al je aandacht weer bij je lichaam komt.

Neem je aub je eigen mat mee voor deze les.

Een rustige vorm van yoga, voor iedereen geschikt waarbij veel aandacht is voor voelen en ademhaling. Deze yoga laat je weer “thuis komen” in je eigen lichaam. 

Neem je aub je eigen mat mee voor deze les.

 

 

get to know yourself