yoga

Yoga kan vanalles betekenen, meer kracht, flexibiliteit, stabiliteit, ontspanning of juist verdieping. Maak kennis met de verschillende typen yoga  in passende sfeer in het Zenhuys. De lessen worden in kleine groepen (max 10) gegeven en ook privé lessen (1-2 personen) zijn mogelijk.

Voor de groepslessen vragen we je vooraf te reserveren via het contactformulier, dit kan door te boeken bij de docenten. Ook geldt om al zoveel mogelijk in je Yoga-outfit te komen en ook een eigen matje mee te nemen, zo houden we het een schone, fijne en veilige ruimte.

HIERONDER VIND JE MEER INFO OVER DE LESSEN:

hearttoheartsoultosoul

In mijn lessen wil ik meer bewustzijn creëeren, waardoor er een ruimte ontstaat waar innerlijke groei mogelijk is. De Breath of Yoga bestaat uit rustige asana’s in een flow met de focus op jouw ademhaling. Deze combinatie is gericht op het terug verbinden met jezelf. Dit doe ik door mensen bewust te laten worden van hun ademhaling en die te optimaliseren, om een stuk energieker, meer ontspannen en meer in contact met jezelf in het leven te staan.

maandagavonden 19:00-20:15
EERSTVOLGENDE LES 5 SEP
€15/LES OF STRIPPENKAART

Greet Coach

Via liefdevolle aandacht kom je bij je ichaam. Daarom begeleid ik je in deze les in zachte en trage yoga houdingen. De vorm van yin yoga creëert meer ruimte op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. We willen in vele poses een diepe weerstand opwekken, waardoor er heel wat gevoeld en losgemaakt kan worden.

 

 Daarnaast maken de houdingen het bindweefsel elastischer, gezonder en versterken we de organen via de meridianlijnen.

VANAF DONDERDAGAVOND 8 SEP19:00-20:15
€8 voor de 1e les
5 strippenkaart/€62,50 10strpk/€100

yoga with grace

WhatsApp Image 2022-04-12 at 4.43.07 PM
Net als in de traditionele Yin Yoga les houden we de houdingen van 3 tot 5 minuten aan, We werken aan het versoepelen en versterken van bindweefsel, gewrichten en spieren. In mijn les geven we aandacht aan ontspanning om zo de spanning in de spieren los te laten.
 
De mensen waar Fleuriejan haar les op richt kunnen klachten hebben zoals reuma, fybro of een burn-out. Net zoals voor iedereen, is het voor hun extra belangrijk om naar de signalen van je lichaam te luisteren en ze te herkennen. Laat bij deze les vooral allerlei spanningen los, het gaat er niet om hoe het er uit ziet maar hoe het van binnen voelt.
donderdagavond 1 SEP 19:00-20:15
woensdagavond 14, 21 & 28 SEP 19:00-20:15
€12,50/les

HAMSA YOga

tijdelijk geen les

Een heerlijk rustige vorm van yoga gericht op het bindweefsel, pezen en gewrichten. De houdingen tijdens deze les worden wat langer aangehouden, 3 tot 5 minuten. Dat lijkt lang, maar ik begeleid je door deze houdingen heen, waardoor je met al je aandacht weer bij je lichaam komt.

 

Een rustige vorm van yoga, voor iedereen geschikt waarbij veel aandacht is voor voelen en ademhaling. Deze yoga laat je weer “thuis komen” in je eigen lichaam.  We vragen je een eigen matje mee te nemen naar de les.

 

get to know yourself