massage

Je kunt een massage boeken voor verschillende redenen: om tot rust te komen, je spieren van spanning te verlossen, bewuster te worden of om helemaal te ontspannen tijdens jouw nodige me-time.

In Het Zenhuys wordt de passende massagevorm op jou en eventueel je partner als je samen komt voor de massage afgestemd. Maak kennis en ontdek wat het voor lichaam en geest doet.

Als je in deze tijd het liefst in je eigen huis blijft, is het mogelijk dat de masseuse naar jou komt, neem bij interesse contact op. Dan zullen de de extra kosten en mogelijkheden besproken worden.

dame la mano

Niet een massage ontvangen maar leren masseren op holistische manier?

Dame la mano biedt workshop duomassage aan, zie voor meer info de agenda of neem contact op!

Deze massage is zowel ontspannend als verdiepend. Je kunt het zien als een moment voor jezelf of met een thema komen, dit kan iets zijn waar je meer aandacht voor wilt in je leven. Door de combinatie van een begeleidde meditatie en het voelen van de aanraking wordt je je bewust van je lichaam én mind, wat helpt om meer en meer los te kunnen laten.

Vanaf juli biedt dame la mano ook zwangerschapsmassages aan in Het Zenhuys. Deze massage is ontspannend voor de moeder en voor het ongeboren kindje tegelijkertijd. 

De ontspanningsmassage bestaat uit lange, zachtere strijkingen waardoor je even helemaal niks hoeft, alleen met jezelf zijn, weg van alles. Dit moment is een ultiem self-care ritual voor als je het druk hebt en net iets te weinig aan jezelf toekomt.

Een deep tissue massage gaat dieper in op de spierweefsels en behandelt spanning en knopen die klachten kunnen geven. De techniek die wordt gebruikt is een mix van triggerpoint therapie, accupressure en bindweefsel massage met daarna nog een gedeelte verdiende ontspanning.

natali

In deze zachte behandeling wordt het lichaam gepulsed op een voor jou passend ritme. Door de pulserende bewegingen wordt het vocht waar ons lichaam voor 75% uit bestaat in beweging gezet en kan zo blokkades opheffen en stress verlichten. Het geeft een gevoel van veiligheid en ontspant zodat je op een diep niveau kan ontspannen. 

In een Reiki sessie ontvang je aandacht en energie door de handen de behandelaar.  Deze aanraking kan helpen blokkades (problemen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau) weg te nemen en ook om het  zelfherstellend vermogen te boosten. 

 

Hamsa yoga & massage

momenteel geen boekingen

Een massage waarbij 9 therapeutische oliën aangebracht worden door vita-flex techniek onder de voeten en vedertechniek op de rug vervolgd door een rugmassage en warmtecompres. Deze massage kan zorgen voor een diepe ontspanning en is een weldaad voor de rug. Kan bevorderend werken bij algemene rugklachten, scoliose, slechte weerstand e.d.

Een massage waarbij je even helemaal niets moet, alleen ademen en
ontvangen. Een zachte en rustige massage waarbij spieren en lichaam op
een vriendelijke manier ontspannen, waardoor je ook mentaal ontspant.

Een massage die gericht is op de hersenen en zenuwen. Door middel van een Aericular Probe (glazen staafje) worden 6 therapeutische oliën aangebracht aan de bovenkant van de wervelkolom en aan de schedelrand, die hersenen en zenuwen als het ware voeden. Deze massage kan geestelijke rust geven en lichamelijke functies stimuleren. Kan bevorderend werken bij Parkinson, ADHD, ADD, trauma e.d.

self-care time