coaching

caanbod in coaching

alle aandacht voor jou om te voelen, leren groeien

In Het Zenhuys wordt ook coaching aangeboden om jou te begeleiden bij je persoonlijke heling, groei en ontwikkeling.

€70/sessie

van damme coaching & counselling

Counsellor en coach Sandra van Damme verzorgt sinds 2009 coach sessies op het vlak van stress, relatie, rouw, burnout en persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor volwassenen als kinderen.

Zij kan u leren ontspannen en kijken/ontdekken op welk gebied uw onbewuste blokkades liggen. Ook geeft zij op deze vlakken workshops en cursussen. 

€45/wandeling

                 sessie Emotioneel Lichaamswerk op aanvraag

Aniche

Wandelcoach Petra neemt je mee de de natuur in, en geeft je alle ruimte voor jouw verhaal.

 

Wandelen in de natuur werkt rustgevend en alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt makkelijker in beweging. Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen, hierdoor sta je makkelijker open voor nieuwe inzichten.

 

En Petra bied je ook een sessie Emotioneel Lichaamswerk aan om te ontspannen en je energie te laten stromen, dit kan individueel of in n kleine groep.

 

hamsa

prijs en begeleiding op aanvraag

Tijdens een 40 dagen durende traject gaan we samen aan de slag. We leggen de focus op mindset, voeding en bewustwording. We komen gedurende deze periode 4x samen tijdens een speciaal moment, en krijg je 3 verschillende massages. We komen in groep samen, of privé, maar de focus ligt erg op jou als individu. In een kleine groep of samen met mij gaan we elkaar opvolgen en motiveren. Zo hebben we voldoende individuele tijd, maar kunnen we ook samen delen en van elkaar leren.

aryuvedisch consult

€50/consult

Jaspal zal eenmandelijks op de maandag Aryuvedische consults aanbieden. In de Ayurveda staan je eigenheid en constitutie centraal voor een gezond leven. Daarom zijn wij al lange tijd zo geïnteresseerd in deze holistische kijk op gezondheid.

Een individuele behandeling wordt vaak gecombineerd met een polsdiagnose om nauwkeurig de fysische & mentale staat van een persoon te vast te stellen, ook wordt er gekeken welke type je volgens Aryuveda bent: Vata, Pitta en Kapha en volgt een advies welke voedings- en levensstijl hier het beste bij passen.

De reizende reader

€110/reading
Marijke neemt je tijdens een sessie mee op reis naar binnen, om te laten zien waar energie goed stroomt en waar eventueel niet. In deze sessie van 1.5-2 uur worden je chakra’s gelezen en wordt de intiutieve informatie die Marijke ontvangt gedeeld.
 
Je kunt een opname maken van de lezing zodat je later nog terug kunt luisteren naar jouw energetische verhaal. Door hier meerdere keren de rust en de tijd voor te nemen, raak je gewend aan de woorden die verband houden met jou. Je kunt zo luisterend voor jezelf weten waar het voor jou op dat moment klopt, het kan namelijk dat de betekenis van wat gezegd is pas later tot je doordringt. Het gaat er het bij een lezing van energie immers om wat jij er mee kan.
turn inwards