coaching

In Het Zenhuys wordt ook coaching aangeboden om jou te begeleiden bij je persoonlijke heling, groei en ontwikkeling.

 

van damme coaching & counselling

Counsellor en coach Sandra van Damme verzorgt sinds 2009 coach sessies op het vlak van stress, relatie, rouw, burnout en persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor volwassenen als kinderen.

Zij kan u leren ontspannen en kijken/ontdekken op welk gebied uw onbewuste blokkades liggen. Ook geeft zij op deze vlakken workshops en cursussen. 

zen walks & talks

Wandelcoach Petra neemt je mee de de natuur in, en geeft je alle ruimte voor jouw verhaal.

 

Wandelen in de natuur werkt rustgevend en alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt makkelijker in beweging. Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen, hierdoor sta je makkelijker open voor nieuwe inzichten.

 

Waar heb jij behoefte aan?

Opluchting? Aandacht in het hier en nu? 

€45/wandeling

De reizende reader

Marijke neemt je tijdens een sessie mee op reis naar binnen, om te laten zien waar energie goed stroomt en waar eventueel niet. In deze sessie van 1.5-2 uur worden je chakra’s gelezen en wordt de intiutieve informatie die Marijke ontvangt gedeeld.
 
Je kunt een opname maken van de lezing zodat je later nog terug kunt luisteren naar jouw energetische verhaal. Door hier meerdere keren de rust en de tijd voor te nemen, raak je gewend aan de woorden die verband houden met jou. Je kunt zo luisterend voor jezelf weten waar het voor jou op dat moment klopt, het kan namelijk dat de betekenis van wat gezegd is pas later tot je doordringt. Het gaat er het bij een lezing van energie immers om wat jij er mee kan.
€110/reading
turn inwards